Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Whitney Hilton (født 17. februar 1981) er en berømthed fra USA og arving til Hilton Hotel-formuen og sin fars ejendomme. Hun har arbejdet som model og skuespiller. Hun er kendt for sit udsvævende kærlighedsliv med forskellige mænd. Hun har været kærester med Nick fra Backstreet Boys og har bl.a. været forlovet med både modellen Jason Shaw og grækeren Paris Latsis, og Benji Madden. Hun er også kendt for sin medvirken i en erotisk hjemmevideo, som en ekskæreste Rick Salomon har gjort tilgængelig på internettet under navnet "1 Night in Paris". Paris valgte at tage situationen i stiv hånd og udgav selv filmen i dvd form og tjente derved penge på det. Paris Hilton er opvokset i en suite på hotel Waldorf-Astoria i New York, i familiens hjem i The Hamptons og i Beverly Hills. Hun er god veninde med Nicole Richie.

Paris Hilton er desuden godt kendt i sladderbladene for et særdeles festligt liv samt utallige skandaler og en voksende samling af chihuahuaer - herunder Tinkerbell og Bambi.

Paris Hilton har gjort sig meget bemærket i pressen i hendes valg af venner og uvenner. Hun havde været bedsteveninder med Nicole Richie siden de var 3 år gamle. I 2005 knækkede filmen og de to blev uvenner. De gjorde meget ud af at holde det en hemmelighed, hvad deres uvenskab kom af, men mange rygter sagde ting som, at Nicole var jaloux og at hun til en fest for sine venner havde vist Paris' erotiske film. Paris og Nicole blev venner igen i 2007. I mellemtiden begyndte Paris at finde andre festvenner, bl.a. Britney Spears. Deres venskab varede ikke mere end 3 måneder, men de fik utrolig mange overskrifter.

Paris' arbejder består i at blande sig i en stor del af mediebranchen. Hendes parfumer, Paris Hilton, Just Me, Heiress og den nyeste Can Can har været store hit. Hun sælger sin egen smykkelinje på hjemmesiden amazon.com og hun har været med i et utal af film. Den nyeste The Hottie And The Nottie handler simpelt om en skønhed, som skal finde en date til hendes mindre kønne veninde. Paris Hilton er ikke kendt for hendes fantastiske skuespiller personlighed og alle hendes film er da også floppet. Hendes album, Paris, udkom i 2006. Albummet floppede, dog blev singlerne "Stars Are Blind" & "Nothing In This World" rimelig store hit. Den 5. maj 2007 blev hun idømt 45 dages fængsel for at køre bil selvom hendes kørekort allerede var blevet fradømt hende, en pseudonyhed der løb hele verden rundt. Hun nåede dog kun at være i fængsel i 22 dage, før hun blev benådet. Mange fans brugte tid på at få Paris benådet og store skriftindsamlinger fandt sted i staten Californien.

Paris Hilton blev kendt med serien "The Simple Life" der har været vist på Tv3. Medvirkende i serien var Paris Hilton selv og bedsteveninden Nicole Richie. Som titlen antyder, handlede det om at pigerne kom væk fra deres glamourøse liv og oplevede et almindeligt liv rundt i USA. Pigerne blev kendt for deres skrigeri og useriøsitet. Dog blev serien et hit, fordi det var meget god underholdning. De 3 første sæsoner blev sendt på den amerikanske kanal, FOX og derefter forsatte konceptet på kanalen E!, hvor 4 og 5 sæson blev vist. I øjeblikket snakkes der om at lave en 6. sæson.

Den 4. august 2008 var Paris Hilton på sit første besøg i Danmark, for at gøre reklame for hendes nye taskekollektion

(Ifølge Wikipedia.Automatisk billede. Køn: Kvinde)

Skuespillerinde:


Kolleger skydning:

Samuel L. Jackson Eva Mendes Columbia Pictures Mosaic Media Group Will Ferrell Chris Henchy Mark Wahlberg Dwayne Johnson Michael Keaton Adam McKay Adam McKay Gary Sanchez Productions

Skriv Paris Hilton

Ark: Paris Hilton Film på Kiao: 1

biograf.kiao.net Alle film på video