Life, Animated

Original titel: Life, Animated (2016)
Biografpremiere Danmark: 20 oktober 2016
IMDb evaluering: 8,2 /10

Officielle oversigt

Den Oscar-vindende Roger Ross Williams har lavet årets mest livsbekræftende perle i et ocean af ellers dystre film, der rammer biograferne i disse år. En film om livet, mennesket og Disneys elskelige figurer. Den velfortjente vinder af en række hovedpriser på årets festivaler:

Vinder: Sundance Film Festial 2016 - Directing Award
Nomineret: Sundance Film Festival 2016 - Grand Jury Prize
Vinder: San Francisco Int. Film Festival 2016 - Publikumsprisen for Bedste Film
Vinder: Heartland Film 2016 - Truly Moving Picture Award

Owen Suskind er umiddelbart en helt almindelig ung mand, men han er autist og som lille dreng talte han slet ikke. Det var et vidunderligt tilfælde, at hans far, den Pulitzer-prisvindende Ron (Ronald Steven) Suskind, opdagede, at hans søn havde nedsunket sig selv i Disneys fantastiske tegnefilmsunivers og at han og familien var i stand til at kommunikere med sønnen ved hjælp af Disneys elskede figurer: Aladdin, Bambi, Snehvide og alle de andre.
LIFE, ANIMATED er en dybt rørende følelsesmæssig dannelseshistorie af de helt usædvanlige om den lille og senere større Owen, der tager sine første skridt i retning af selvstændighed.

Filmen er inspireret af Ron Suskinds bestsellerroman om sønnen.

"Mine film har altid handlet om at sætte outsideren i centrum. Det er det, der gør filmskabelsesprocessen så spændende et eventyr. Med LIFE, ANIMATED ønskede jeg at fortælle en utrolig historie, men jeg ønskede også at skabe indsigt i Owen Suskinds liv og andre mennesker, der lever med autisme. Owen er en enestående person af mange forskellige årsager. Blandt dem er hans følelsesmæssige åbenhed og samvittighedsfulde ærlighed. Hans forestilling om, at verden er ekstraordinær, fordi han er uberørt af mange af samfundets sociale indikationer, hvis vigtigste formål er at beherske folk og lægge en dæmper på spontan opførsel. Det er meget forfriskende for mig. Hvad Owen har fået ud af sit liv ved at leve nedsunket i myter og fabler er at finde en måde at dissekere verden på og således opnået en utrolig vis og klog forståelse af den menneskelige tilstand. Det Owen får ud af de klassiske historier er en forståelse af verden, der er lige så dyb og kompleks, som den er inspirerende og lærerig. Det var vigtigt for mig at komme ind i Owens hoved og fortælle hans historie fra hans synspunkt. Alt for ofte ser verden skævt til de personer, der træder ved siden af samfundets regelrette vej. Denne film handler om at se på ét af disse mennesker fra hans eget perspektiv.
Processen med at lave LIFE, ANIMATED udvidede min horisont som filmskaber i oversættelsen af Owens unikke måde at se på verden i billeder og lyd, der giver os en bedre forståelse af et fuldstændig ekstraordinært menneske." - Roger Ross Williams

Ron Suskind (f. 20.11.59) har skrevet for New York Times, Wall Street Journal og Esquire. I 1995 vandt han Pulitzer-prisen for en række artikler i Wall Street Journal, der kom til at danne baggrund for hans første bog "A Hope in the Unseen". Han har siden beskæftiget sig med bøger om George Bush- og Barack Obama-administrationerne og om USA's magtanvendelser. Hans seneste og sjette bog "Life, Animated: A Story of Sidekicks, Heroes, and Autism" danner baggrund for denne afgrundsdybt fascinerende dokumentarfilm.

Billeder

Extrait Life, Animated
Video Life, Animated

Preview Life, Animated

Videoer

På grund af lukningen af vores leverandør af video, Preview Networks, webstedet vil ikke blive opdateret, og videoerne er ikke længere tilgængelig. :-( Kiao beklager denne dom uden advarsel fratage indhold site. Søg video også med DuckDuckGo?

Folk

Actors:

Jonathan Freeman

Gilbert Gottfried

Owen Suskind

Ron Suskind

Direktør: Roger Ross Williams
Manuskriptforfatter: Ron Suskind
Producers: A&E IndieFilms, Motto Pictures, Roger Ross Williams Productions

Land: Frankrig, USA
Distributør: Miracle Film Distribution
Trailer tilføjet den: 16 september 2016

Varighed: 1h29 (89 minutter)

Genre: Familiefilm Animation Dokumentar Søgeord:

Hele denne film

Åbne breve til berømtheder
Skriv et åbent brev til din yndlings kendis, skuespiller, skuespillerinde eller filmskaber.
 
Life, Animated hele om eBay
Plakater, original musik af filmen og derivater Life, Animated,
eBay

Den samme uge

I biograferne den uge 20 oktober 2016
Fuglene Over Sundet
Glæd jer til denne danske film med Danica Curcic, David Dencik, Laura Bro og Jakob Cedergren.
Genre: N/A Skuespillere: Jakob Cedergren, Nicolas Bro Output: 16 oktober 2016

På andre websteder
Life, Animated Times - Movie Tickets | Fandango
Life, Animated showtimes and movie theaters. Buy Life, Animated movie tickets on Fandango. Dato: 27 september 2016 09:04 Kilde: www.fandango.com
Life, Animated – A Story of Sidekicks, Heroes, and Autism
A Story of Sidekicks, Heroes, and Autism ... On February 2nd, online news site IOL (Independent Online) came out with a fascinating article profiling South African ... Dato: 27 september 2016 09:04 Kilde: lifeanimated.net
Life, Animated (2016) | Fandango
Life, Animated movie info - movie times, trailers, reviews, tickets, actors and more on Fandango. Dato: 27 september 2016 09:04 Kilde: www.fandango.com

biograf.kiao.net Alle film på video