37

Original titel: 37 (2016) Biografpremiere Danmark: 17 november 2016

Officielle oversigt

"37" er en spillefilm baseret på det brutale mord på Kitty Genovese, der fandt sted i New York i marts 1964, hvor 37 personer delvis så og overværede forbrydelsen uden at involvere sig, endsige tilkalde politiet. Historien udfoldes i og omkring det boligkompleks i Queens hvor Kitty boede og blev myrdet, og fortælles gennem nogle af husets beboere i forskellige nedslag i dagen og den nat hvor drabet fandt sted. Rituelle scener fra hverdagslivet væves ud og ind af hinanden og sammen med de eksistentielle kriser, de respektive karakterer gennemlever, mens Kitty kæmper højlydt og indædt for sit liv udenfor. Kun de på hver deres vis udfordrede børn, Troy (6), Billy (9) og Debbie (12) synes fra deres henholdsvis naive, skæve og søgende perspektiv at fatte situationens alvor, men uden at de voksne lytter. Mordet murrer stadig som en skamplet i ny amerikansk historie, og "Genovese syndromet" spillever fortsat som et universelt case studie i kollektiv passivitet og uskyld.
Puk Grasten har gået på Den Europæiske Filmhøjskole, tog sin bachelor på filmskolen EICAR i Paris, og blev færdig med sin master som filminstruktør fra NYU-Tisch i New York i 2015. Blandt mange kortfilm skrev og instruerede hun kortfilmen 37’, som nu er blevet til en spillefilm.
Kortfilmen 37’ havde premiere på Slamdance Film Festival og har været vist på en lang række festivaler over hele verden. Kortfilmen vandt Best Student Film på Big Apple Film Festival i 2013. Puk Grasten er kommet med i Nordic Film Lab for at udvikle sit næste projekt. Nordic Film Lab er støttet af de nordiske filminstitutter og Gøteborg Filmfestival.
Puk Grasten var også den danske repræsentant på The European Film Academy’s filmseminar ”A Sunday in the Country” som blev afholdt i Kosovo med ni andre deltagere fra ni forskellige lande, hvor de hver især præsenterede deres projekter og udviklede ideer.

Billeder

Extrait 37
Video 37

Preview 37

Videoer

På grund af lukningen af vores leverandør af video, Preview Networks, webstedet vil ikke blive opdateret, og videoerne er ikke længere tilgængelig. :-( Kiao beklager denne dom uden advarsel fratage indhold site. Søg video også med DuckDuckGo?

Folk

Actors:

Jamie Harrold

Michael Potts

Mckayla Twiggs

Thomas Kopache

Direktør: Puk Grasten
Manuskriptforfatter: Puk Grasten
Producer: Regner Grasten Film

Land: USA
Distributør: United International Pictures ApS (DK-Cinema)
Trailer tilføjet den: 22 august 2016

Varighed: 1h25 (85 minutter)

Genre: Drama Søgeord: Besøg: 169

Hele denne film

Åbne breve til berømtheder
Skriv et åbent brev til din yndlings kendis, skuespiller, skuespillerinde eller filmskaber.
 
37 hele om eBay
Plakater, original musik af filmen og derivater 37,
eBay

Den samme uge

I biograferne den uge 17 november 2016
Den sidste tid
Ester og Hans elsker livet og hinanden. De har tilbragt næsten hver en vågen time sammen og som mange andre ægtepar glæder de sig til deres guldbryllup. Det særlige er, at lige netop dette par samtidig håber, at de aldrig kommer til at opleve det. Ester og Hans er nemlig danske ”preppers” og forberede...
Genre: Dokumentar Skuespillere: N/A Output: 16 november 2016
Dagen I Morgen
Genre: Drama Original titel: L'avenir Skuespillere: Edith Scob, Isabelle Huppert Output: 17 november 2016
Fantastiske skabninger og hvor de findes
Genre: Adventure Fantasy Original titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them Skuespillere: Dan Fogler, Jon Voight Output: 17 november 2016

På andre websteder
爱康国宾体检中心_体检及全方位健康管理 ...
爱康国宾体检中心是全国知名体检中心,是拥有多年健康体检及健康管理经验的专业综合性健康管理机构;依托爱康网,提供 ... Dato: 28 august 2016 04:04 Kilde: www.ikang.com
IC 电子元器件供求信息==中国IC网 IC商机网 ...
中国IC网,IC商机网,IC Datasheet IC PDF,ic技术资料,集成电路,电子元器件,求购信息,产品展示,资料下载,行业资讯,IC论坛,IC ... Dato: 28 august 2016 04:04 Kilde: www.ic37.com
中搜第三代搜索引擎平台——开放 融合 创新
【悦妹公社】活动来袭,订阅有礼,大量中搜币,轻松入手; 习近平到青海考察,叮嘱要做好这件事! 王健林:下个收购目标是 ... Dato: 28 august 2016 04:04 Kilde: zhongsou.com

biograf.kiao.net Alle film på video