You Will Meet A Tall Dark Stranger

Original titel: You Will Meet A Tall Dark Stranger (2010)
Biografpremiere Danmark: 25 november 2010
IMDb evaluering: 6,6 /10

Officielle oversigt

Woody Allen er tilbage i formidabel form med en vittig og begavet storbykomedie om to generationers passioner, kriser og fortumlede forsøg på at finde lykken. Som altid har Allen nogle af Hollywoods største stjerner ombord og i denne komedie brillerer Antonio Banderas, Naomi Watts, Anthony Hopkins, Josh Brolin og underskønne Freida Pinto, der blev verdensberømt med Slumdog Millionaire.

Alfie (Anothony Hopkins) vågner en nat og er i panik! Tanken om at livets udløbsdato hastigt nærmer sig vil ikke forsvinde og får ham til at forlade konen, Helena. Den noget forsinkede midtvejskrise bearbejder Alfie ved at jagte ungdommens rus og han sætter fluks fitness, viagra og call girls på programmet.

Helena står fortabt tilbage og ser næsten ingen anden udvej end at gøre en ende på det hele. For hvad gør man når et livslangt ægteskab er slut og frisuren og garderoben er fra forrige årtusinde? Datteren Sally (Naomi Watts) anbefaler sin mor at opsøge en spåkone, der kan hjælpe med at se på alle de nye muligheder et liv som single-senior kan tilbyde.

Midt i forældrenes krise går Sally og roder med egne ægteskabelige problemer. Hun drømmer om at få sit eget galleri - gerne sammen med sin nuværende chef, galleriejeren Greg (Antonio Banderas)) som hun er håbløst forelsket i. Hendes mand Roy (Josh Brolin) er forfatter, men har kun én succesfuld udgivelse på cv'et og kæmper desperat for at skrible sit evighedsprojekt af en ny roman færdig. Men midt i skriveblokadens mørke tændes pludselig et lys, da Roy får fornyet inspiration hos den gudesmukke og charmerende genbo, Dia (Freida Pinto).

De klamrer sig alle til drømmen om det lykkelige liv og den ukomplicerede kærlighed. Men der er ingen smutveje og måske er det i virkeligheden illusionen om den perfekte tilværelse, der er selve drivkraften i livet.

Billeder

Extrait You Will Meet A Tall Dark Stranger
Video You Will Meet A Tall Dark Stranger
Image You Will Meet A Tall Dark Stranger
Poster_dk You Will Meet A Tall Dark Stranger

Preview You Will Meet A Tall Dark Stranger

Videoer

På grund af lukningen af vores leverandør af video, Preview Networks, webstedet vil ikke blive opdateret, og videoerne er ikke længere tilgængelig. :-( Kiao beklager denne dom uden advarsel fratage indhold site. Søg video også med DuckDuckGo?

Folk

Actors:
Josh Brolin
Josh Brolin
Naomi Watts
Naomi Watts
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Freida Pinto
Freida Pinto

Gemma Jones

Direktør: Woody Allen
Manuskriptforfatter: Woody Allen
Producers: Gravier Productions, Antena 3 Films, Mediapro, Versátil Cinema, Dippermouth

Land: Spanien, USA
Distributør: Scanbox (DK-Cinema)
Trailer tilføjet den: 2 september 2010
Officielle site: http://www.sonyclassics.com/youwillmeetatalldarkstranger/
Varighed: 1h38 (98 minutter)

Genre: Komedie Romantik Søgeord: You Will Meet A Tall Dark Stranger

Hele denne film

Åbne breve til berømtheder
Skriv et åbent brev til din yndlings kendis, skuespiller, skuespillerinde eller filmskaber.
 
You Will Meet A Tall Dark Stranger hele om eBay
Plakater, original musik af filmen og derivater You Will Meet A Tall Dark Stranger,
eBay

Den samme uge

I biograferne den uge 25 november 2010
Skyline
August 2009 sendte NASA en sonde længere ud i rummet end mennesket nogen sinde har været tidligere. Den medbragte en besked om vores eksistens… Men måske skulle de have lyttet til astrofysikeren Stephen Hawking, der er lidt urolig over, hvem – eller hvad – der kunne opsnappe en sådan besked. Og hvad d...
Genre: Science Fiction Skuespillere: Eric Balfour, David Zayas Output: 25 november 2010
The Other Guys
Genre: Komedie Action Skuespillere: Samuel L. Jackson, Eva Mendes Output: 25 november 2010

På andre websteder
You Will Meet a Tall Dark Stranger - kino.dk
Filmen 'You Will Meet a Tall Dark Stranger' er romantik fra Woody Allen med Naomi Watts Dato: 11 januar 2011 23:50 Kilde: www.kino.dk
You Will Meet a Tall Dark Stranger - Wikipedia, the free encyclopedia
You Will Meet a Tall Dark Stranger is a 2010 English-language comedy-drama film written and directed by Woody Allen. It features Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins ... Dato: 11 januar 2011 09:17 Kilde: en.wikipedia.org
You'll Meet a Tall Dark Stranger
You’ll Meet a Tall Dark StrangerInstruktør:Woody AllenMedvirkende:Anthony Hopkins, Gemma Jones, Naomi Watts, Josh Brolin, Antonio Banderas, Freida PintoPremiere:25. november ... Dato: 9 januar 2011 22:27 Kilde: www.filmporten.dk

biograf.kiao.net Alle film på video