Bjerget

Original titel: Mountain (2015)
Biografpremiere Danmark: 21 juli 2016
IMDb evaluering: 6,4 /10

Officielle oversigt

En from kvinde bor med sin familie ved den jødiske kirkegård på Jerusalems Mount of Olives. Om dagen, mens hendes mand og børn er i skole, sidder hun alene tilbage på bjerget. For at flygte fra det endeløse husarbejde, går hun ture går på kirkegården.

En nat løber hun frustreret ud af huset og klatrer op på kirkegården. Hun løber så langt hendes fødder kan bære hende, og til sin store overraskelse bliver hun vidne til en foruroligende sexscene. Overrasket over hvad hun har set, begynder hun at udforske denne nye del af bjerget, samtidig med at hun prøver at holde en facade gennem sine daglige rutiner. Lige indtil hun ikke kan mere.

BJERGET er en smuk og indtagende film, der gennem billeder og lyd byder på en sanselig mavepuster af dimensioner. Men vigtigere endnu er BJERGET en tidsaktuel og hamrende relevant fortælling om kvindens identitet, livsvilkår og rolle i et religiøst Israel.

Billeder

Extrait Mountain
Video Mountain
Poster_dk Mountain

Preview Mountain

Videoer

På grund af lukningen af vores leverandør af video, Preview Networks, webstedet vil ikke blive opdateret, og videoerne er ikke længere tilgængelig. :-( Kiao beklager denne dom uden advarsel fratage indhold site. Søg video også med DuckDuckGo?

Folk

Actors:

Shani Klein

Avshalom Polak

Direktør: Yaelle Kayam
Manuskriptforfatter: Yaelle Kayam
Producer: N/A

Land: Israel, Danmark
Distributør: Øst for Paradis
Trailer tilføjet den: 8 juni 2016

Varighed: 1h23 (83 minutter)

Genre: Drama Søgeord: Besøg: 46

Hele denne film

Åbne breve til berømtheder
Skriv et åbent brev til din yndlings kendis, skuespiller, skuespillerinde eller filmskaber.
 
Bjerget hele om eBay
Plakater, original musik af filmen og derivater Bjerget,
eBay

Den samme uge

I biograferne den uge 21 juli 2016
Wiener Dog
'Wiener-Dog' er en kulsort komedie der kortlægger en gravhunds liv hos forskellige ejere, hos hvem den spreder glæde. 'Wiener-Dog' er instrueret af Todd Solondz der også står bag klassikeren 'Happiness' (1998).
Genre: Komedie Skuespillere: Kieran Culkin, Greta Gerwig Output: 21 juli 2016
Lights Out
Genre: Horror Skuespillere: Teresa Palmer, Maria Bello Output: 21 juli 2016
The Man Who Knew Infinity
Genre: Drama Biografi Skuespillere: Toby Jones, Dev Patel Output: 21 juli 2016

På andre websteder
Bjerg - Wikipedia, den frie encyklopædi
Vanddampen bliver til dråber, og det begynder at regne. På den modsatte side af bjerget vil luften være meget tør, og derfor falder der ikke så meget regn. Dato: 16 juni 2016 04:43 Kilde: da.wikipedia.org
Cafe Bjerget, København - Cafe - Bedømmelse.dk
Cafe Bjerget er en cafe der ligger i København. Cafe Bjerget er bedømt af andre 2 gange - se hvad de siger, og bedøm evt. selv Cafe Bjerget eller andre cafeer i ... Dato: 16 juni 2016 04:43 Kilde: www.bedoemmelse.dk
Tandlæge- og Implantatklinikken Trianglen | Søren Ibsen ...
| Søren Ibsen-Bjerget ApS ... Online Booking: Kan kun bruges til at reservere tider til undersøgelse og tandrensning. Dato: 16 juni 2016 04:43 Kilde: www.triatand.dk

biograf.kiao.net Alle film på video